Cuma, Nisan 26, 2024

Cyberpunk 2077 Hotfix 1.06 Güncellemesi Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cyberpunk 2077 için hata iyileştirmeleri getirecek olan yeni sürümler devam ediyor. En son 1.05 sürüm güncellemesi yayınlanmış ve bu güncellemeyle beraber bazı sistemsel değişiklikler yapılarak hataların önüne geçilmesine çalışılmıştı.

Fakat bu sürüm de tam olarak sorunları çözmedi. Yeni güncellemelerin kaçınılmaz olduğunu görmeye başladık. Zaten çok kısa bir süre sonra bir güncelleme daha geldi. Bu sefer 1.06 yayınlandı.

Cyberpunk 2077 Hotfix 1.06 neleri değiştirdi?

Güncelleme yine oyunun hatalarına odaklanan bir güncelleme olacak. Bu kez öyle çok büyük yenilikler söz konusu değil. Yakın zamanda ortaya çıkan ve oyuncuların çok şikayet ettiği hataların hemen düzeltilmesi için bu sürüm gelmiş oldu.

Cyberpunk 2077

Güncellemenin notlarına baktığımız zaman da iyileştirilen hatalar şöyle gözüküyor:

  • PC kullanıcılarının kayıt dosyaları için 8 MB sınırı kaldırıldı. Artık oyundaki kayıt dosyası kaç MB olursa olsun çökme sorunu yaşanmayacak. Eğer eski kayıt dosyalarınız bu yüzden çökmüş ise yapacak bir şey yok. Onlar gitti.
  • Konsollarda grafik ayarları kısmında yaşanan çökme sorunları giderildi ve sistem kararlılığı üzerine iyileştirme yapıldı.
  • Dum Dum’ın Totentanz girişinde kaybolmasına neden olan bir hata giderildi.

Cyberpunk 2077 Hotfix 1.06 sürümünün yine oyunu tamamen hatasız bir hale getirmeyeceği kesin. Ama şu var ki bu tip güncellemeler geldikçe oyun daha kararlı hale gelecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler