Cuma, Nisan 19, 2024

Cyberpunk 2077 Hotfix 1.21 Yayına Sunuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçen haftalarda yayınlanan 1.2 sürümü keşke hiç yayınlanmasıydı dedirten Cyberpunk 2077, yeni bir güncelleme daha aldı. Bu sefer oyunun Cyberpunk 2077 Hotfix 1.21 sürümü yayınlandı.

Aslında sorunsuz birçok oyun için bu kadar güncelleme görmüyoruz. Hatta bu güncellemelerin yarısını bile görmüyoruz. Fakat söz konusu Cyberpunk 2077 olunca bu son güncelleme olur demek yanlış olur.

Muhtemelen oyun için daha çok güncelleme sunulacak. Sunulacak olan güncellemeler konusunda firmanın yapacağı açıklamalara da ayrıca bakacağız. Şimdilik dönelim 1.21 sürümüne.

Cyberpunk 2077 Hotfix 1.21, hataları ne kadar giderdi?

Yeni sürüm yayınlandı ve yeni sürümler beraber bir hayli uzun bir sürüm notu dokümanı yayınlandı. Saymaya kalksak çok sayıda iyileştirme yapıldığı söyleniyor.

Özellikle oyundaki görev hatalarının giderilmesi konusunda sıkı bir çalışma yapılmış. Görevler sırasında oyundan atmaya neden olan hataların bir kez daha kaldırıldığı vurgulanmış. Tabii ki her sürümde bu açıklamalar yapıldığı için artık alıştık demek lazım.

Cyberpunk 2077 Hotfix 1.21

Diğer yandan karakter hatalarında da düzenlemeler olduğu söyleniyor. Diğer düzenlemeler genelde oyunun performansını arttırmaya yönelik.

Yeni sürümde son dikkat çeken detay ise PS4 konsolları için ek bir düzenleme yapılmış olması. 1.6-1.7 GB boyutuna kadar çıkan bu güncelleme çözüm olacak mı artık tamam diyecek miyiz göreceğiz. Hotfix 1.21 ne ilk oldu ne de son olacak orası kesin.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler