Cumartesi, Nisan 27, 2024

Cyberpunk 2077 için Beklenen DLC Açıklaması Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cyberpunk 2077, ilk çıktığında “Bu oyuna neden para verdik?” yorumlarını çok sık görüyorduk. Tamam bir Battlefield 2042 kadar olmadı ama oyun hatalarıyla çok eleştiri aldı.

Fakat zaman içerisinde bu hatalar düzeltildi. Kademe kademe güncellemeler geldi. CD Projekt RED, yüksek boyutlara sahip düzenleme güncellemeleriyle sorunları çözüme kavuşturdu.

Geldiği son noktada oyunun ilk çıktığı güne göre çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. Peki oyuna ilgi kaldı mı? Tabii ki kalmadı. Fakat firmanın bu ilgiyi yeniden toparlamak için yeni bir adım atmaya hazırlandığını belirtelim. Hikayeyi genişletecek DLC paketleri geliyor.

Cyberpunk 2077 DLC Paketi Ne Zaman Gelecek?

Twitter üzerinden yapılan son gönderide, söz verilen DLC paketlerinin ne zaman çıkacağı konusunda bilgi verildi.

Bir yandan oyun için 2022 yılında neler planlandığı açıklanırken, bir yandan da hikayeyi daha da genişletecek olan DLC paketlerinin ne zaman çıkacağı konusunda bilgi gelmiş oldu.

Verilen bilgiye göre DLC paketleri 2023 yılında gelecek. Yani bu demek oluyor ki oyuna ilgiyi yeniden arttıracak ve hikayeyi genişletecek olan paketleri bir yıl daha bekleyeceğiz.

Cyberpunk 2077

Ek paketler için kapsamın ne kadar geniş olacağı ise bilinmiyor. Hikaye devam mı ettirilir yoksa yeni görevler açılır yeni bir kanaldan daha iyi bir oynanış mı sunulur bilemiyoruz.

Bilgiler için biraz daha bekleyeceğiz. 2023 yılında gelecek yeni bir DLC, oyuna olan ilgiyi arttırma konusunda ne kadar etkili olur? İşte burası bambaşka bir tartışma konusu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler