Cumartesi, Nisan 20, 2024

Cyberpunk 2077 için Bomba Gelişme

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yılın en çok konuşulan oyun ödülü gibi bir ödül olsa, Cyberpunk 2077 ödülü farkla alırdı. Oyun ertelenince daha da değerli hale geldi. Neyse ki sonunda o zaman geldi ve oyun yarın oynanabilir olacak.

Fakat bu kez de oyuncuları sistem endişesi sardı. Oyunun sistem gereksinimleri zaten yüksek ama yakın zamanda yayınlanan test sonuçları da korkmamıza neden oldu. Öyle ki RTX 3090 ekran kartı olan bir sistemde bile yapımın zorladığı görülüyor. İşe bu konuda sevindirici bir gelişme yaşandı.

Cyberpunk 2077, GeForce Now servisine geliyor

Sisteminin yeterli gelmeyeceğini düşünen oyuncular için iyi haberi NVIDIA verdi. Oyunun çıktığı ilk günden GeForce Now servisine dahil edileceği açıklandı.

Bu da sisteminiz yeterli olmasa bile internet üzerinden, bulut oyun servisini kullanarak oyunu oynamanızı sağlayacak.

Yapmanız gereken oyunu Steam, Epic Games ya da GOG üzerinden satın almak olacak. Ardından GeForce NOW sistemini kullanarak oyunu oynayabilirsiniz. Tabii ki burada sistem için sunulan ücretsiz sürümün yeterli olmayacağını düşünüyoruz.

Cyberpunk 2077

Öyle ki NOW aboneliğinde, ücretsiz sürüm için sadece 1 saatlik oturum sınırı bulunuyor. Bunun için Founders aboneliği almak gerekebilir. Bir de internet hızı faktörünü unutmamak gerekiyor. Oyunu 1080p’de akıcı bir şekilde oynamak için en az 25 Mbps internet hızınız olması gerekiyor. Minimum hız ise 15 Mbps olmalı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler