Cumartesi, Nisan 27, 2024

Cyberpunk 2077’den 1.05 Güncellemesi Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cyberpunk 2077’nin söz verilen ikinci düzeltmesi Xbox ve PlayStation platformları için çıktı.

Geliştirici CD Projekt Red’e göre PC sürümü “yakında” gelecektir.

8e32edc16bfa23d321c8432704b31edfcc7df070 1280x720 1

Oyun bir haftadan biraz daha uzun süredir piyasada ve oyuncular oyunu özellikle eski konsollarda sayısız hata ve performans sorunları nedeniyle eleştiriyor. Bu itiraz, Sony’nin oyunun dijital kopyalarının tam iadesini teklif etmesine ve Perşembe gecesi PlayStation Store’dan oyunu çekerek eşi benzeri görülmemiş bir adım atmasına yol açtı. Bu yazı itibariyle oyun Sony’nin vitrine geri dönmedi.

Microsoft, oyun dijital satın alma için mevcut olsa da, dijital sürümler için geri ödeme de sunmaktadır. CD Projekt Red, oyuncuların 21 Aralık’a kadar iade talepleri sunması halinde oyunun perakende satın alımları için “gerekirse kendi cebimizden” para iadesi yapacağına da söz verdi.

CD Projekt Red, oyunun Ocak ve Şubat aylarında daha iyi çalışmasına yardımcı olmak için iki büyük yama yayınlamayı taahhüt etti. Stüdyoya göre “Bunlarla birlikte, oyuncuların son nesil konsollarda karşılaştığı en önemli sorunları çözmeli” dedi.

Güncelleme 1.05, hem PlayStation 4 hem de Xbox One sürümleri için çok sayıda hatayı gideriyor. Belirli düzeltmelerin listesi buraya dahil edilemeyecek kadar büyük olsa da aşağıya link bırakacağım.

Güncelleme notlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler