Pazar, Haziran 23, 2024

Daha Ucuz Akıllı Saat Samsung Galaxy Watch FE Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı saatlerde uygun fiyatlı modeller artık daha fazla öne çıkar oldu. Markaların da haliyle bu yönde bir çalışması var ve uygun fiyatlı olan akıllı saatlerin sayısını giderek arttırıyorlar. Benzer bir hamle de Samsung cephesinden gelecek. Diğer modelleriyle kıyaslandığı zaman nispeten daha uygun fiyatlı bir akıllı saat olarak karşımıza çıkacak Samsung Galaxy Watch FE geliyor.

Unpacked etkinliğinde resmen gösterilecek olan akıllı saat için bugünden paylaşımlar da yapılmaya başlandı. Hatta öyle ki saatin hem tasarımını hem de teknik özelliklerini öne seren paylaşımları gördük.

Samsung Galaxy Watch FE Nasıl Özelliklerle Gelecek?

Yeni akıllı saat Samsung’un sunduğu diğer akıllı saat tasarımlarından çok farklı bir tasarım sunmayacak. Saat dairesel tasarım yapısıyla gelecek ve kasa kısmında farklı renk seçeneklerini sunuyor olacak.

Ekran kısmında ise biraz daha mini bir ekran alanının tercih edildiğini göreceğiz. 40 mm kasa boyutuna karşın ekran biraz daha küçük olacak zira ekranda çerçevelerin bulunduğunu görüyoruz.

Samsung Galaxy Watch FE

Bunun dışında ekran panel teknolojisinde ise SUPER AMOLED kullanılmaya devam edecek. Bu da demek oluyor ki gün ışığında da rahat bir kullanım sunulacak.

İşlemci kısmında yeni akıllı saat Samsung imzasını taşıyan Exynos W920 serisi işlemcilerle beraber gelecek. 1.5 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı ile desteklenecek olan işlemci yeterli performansı sunacak.

EKG çekim, gelişmiş uyku takibi, kalp atış takibi ve detaylı egzersiz modları gibi özellikleri bulunacak olan Samsung Galaxy Watch FE için henüz fiyat açıklanmış değil. Fakat fiyatın da çok yüksek olması beklenmiyor. Diğer modellere göre daha uygun bir fiyat aralığı karşımıza çıkacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler