Perşembe, Nisan 25, 2024

Dead by Daylight’a Yeni Bölüm Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Öncelikle Oyun Epic Games Store’a da geliyor.

Portrait of a Murder, kesin tarih henüz belirlenmemiş olsa da Kasım ayında vizyona girecek.

Dead by Daylight Portrait of a murder artist killer titel title 1280x720 1

Dead by Daylight‘a yeni bir orijinal bölüm geliyor ve bu gerçekten de kalemin kılıçtan keskin olduğunu kanıtlıyor. Önceki iki bölüm, Season of the Witch ve Hellraiser, her biri birer karakter tanıtıyordu.

Bir sonraki bölüm, Bir Cinayetin Portresi, oyuncuların kilidini açabileceği bir Katil ve bir Kurtulan’ın yanı sıra yeni bir haritaya sahip olma biçimine geri dönecek. Yeni harita bazı ilginç gerçeküstü mimariye ve bir sürü kargaya sahip. Forsaken Boneyard, Şili çölünde yer alır ve en yeni Katilimizin evidir.

Bu Katil, Sanatçı olarak bilinen Carmina Mora’dır. Sanatçıya gittiği her yerde bir karga cinayeti eşlik ediyor ve bir zamanlar hayatını kurtardılar. Bu Katil daha sempatik görünüyor; kargalar hayatını kurtardıktan sonra, deneyim ona ilham verdi.

Bir zamanlar yerel yozlaşmayı ortaya çıkarmak için çalışan bir sokak sanatçısıydı, ta ki çok fazla düşman kazanıncaya ve dili ve elleri olmadan kendini bir mezarlığa atılmış halde bulana kadar. Oyunun daha büyük irfanının arkasındaki karanlık düşman olan Varlık, Mora’yı Krallığına getirdi ve artık Mora’nın Katillerinden biri olarak hizmet ediyor.

Dead by Daylight, Epic Games Store’a da gelecek. Oyun Aralık ayında Epic’te çıkacak; Yayınlanma sırasında mevcut olan tüm DLC’lerin geçmiş sürümleri de dahil olmak üzere tüm içerik kullanıma sunulacaktır. Steam ve Epic arasında platformlar arası oyun ve ilerleme olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler