Çarşamba, Nisan 24, 2024

Death Stranding, 2 Haziran’da PC’ye geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Death Stranding, PS4‘te birkaç aydır var, bu yüzden temel bilgiler zaten iyi biliniyor. Norman Reedus, Sam Bridges karakterini canlandırıyor. Bir dizi gizemli patlama tarafından ortaya çıkan gizemli spektral yaratıkların yıktığı bir arazide yolculuk yapıyorduk. İşimiz ise basit: Parçalanmış dünyayı yeniden birleştirerek insanlığı yaklaşmakta olan sondan kurtarmak.

5dd0f9720f254412d8180650Norman‘ın bebek bakıcılığı ve paket teslimatındaki maceralarının PC versiyonu, “yüksek kare hızı” modu, ultra geniş monitör desteği ve Half-Life oyunlarındaki içerikler ile gelecek.Ve evet, Half Life içeriği hem Steam‘de hem de Epic Games Store‘da yer alacak.

Ayrıca oyunu ön sipariş vermek size daha fazla kozmetik ve bazı HD duvar kağıtları, daha önce yayınlanmamış parçalar, aynı zamanda dijital sanat kitabı ve oyun ilerlemesi ile kilidini açan oyun içi kozmetikler kazandıracak.

Death Stranding başlangıçta biraz tuhaf görünüyordu, ancak PS4’teki Kasım 2019 sürümünden sonra The Game Awards ve DICE‘da birden fazla ödül için adaylıklar da dahil olmak üzere hızlı bir şekilde önemli beğeni topladı. PC‘de olmaması sinir bozucuydu, ama zaman geçirmenin başka yollarını bulmuştuk. Bu sanat eseri olarak tabir edebileceğimiz oyunu kaçırmak için bir sebep göremiyoruz 🙂

unnamed

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler