Cuma, Nisan 26, 2024

Dedektif Oyunu Murder Mystery Machine PS4, Xbox One, Switch ve PC için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Microids ve geliştirici Blazing Griffin, Eylül 2019’da Apple Arcade için ilk kez piyasaya sürülen dedektif macera oyunu,

Murder Mystery Machine‘in 2021’de Steam üzerinden PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC’ye dijital olarak geleceğini duyurdu.

murder mystery machine avventura investigativa arrivera pc ps4 xbox one switch v3 505033 1280x720 1

Microids Indie başkan yardımcısı Vincent Dondaine bir basın bülteninde ” Murder Mystery Machine‘i yeni platformlarda piyasaya sürerek, daha fazla oyuncunun bu eşsiz ve heyecan verici deneyimin tadını çıkarmasına izin vermekten mutluluk duyuyoruz,” dedi.

“The Ship: Remasted and Murderous Pursuits gibi önceki oyunlarının kalitesiyle ünlü bir stüdyo olan bu süreçte Blazing Griffin’e eşlik etmekten gurur duyuyoruz.” diye ekledi.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyun hakkında

Murder Mystery Machine , sen DCA, İlçe Suç Ajansı katılmak. Göreviniz, genç acemi dedektif Cassandra Clarke ve deneyimli müfettiş Nate Houston’a sayısız vakayı çözmeleri için yardım etmekten ibaret. Her şey, politikacı Frank Daniels’ın hırsızlık gibi görünen bir durumda ölü bulunmasıyla başlar. İki kahramanımız yakında kendilerini bir dizi karmaşık ve birbiriyle bağlantılı suçların içinde bulacak. Meydan okumaya hazır olacak ve gerçeği ortaya çıkaracak mısınız?

Analitik ve kesinti becerilerinizi teste tabi tutan birden fazla suç mahalini araştırmanız gerekecek. İpuçlarını toplayın, kanıtları birleştirin, şüphelileri sorgulayın ve suçluların kim olduğunu bulun.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler