Cumartesi, Nisan 20, 2024

Dell, Mavi Işık Korumalı 31.5-inch 4K Monitörünü Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dell bugün %99 sRGB renk kapsamı, 4K çözünürlük ve zararlı mavi ışık emisyonlarını azaltan ComfortView Plus özelliğine sahip yeni Dell 32 4K USB-C Hub Monitör P3222QE‘yi duyurdu. Mavi ışık emisyonlarını azaltarak uzun süre bilgisayar başında çalışma sergileyenler için daha sağlıklı bir görüntü sunan monitörün öne çıkan tüm özelliklerini aşağıda listeledik:

  • 8 milyondan fazla piksel ve ComfortView Plus ile parlak bir 31,5 inç 4K monitörde her nüansı yakalayın.
  • Renk tutarlılığı, kutudan çıkar çıkmaz %99 sRGB kapsamıyla standart olarak geliyor.
  • Monitörünüzü eğebilir, döndürebilir, ekseni etrafında çevirebilir ve rahatınız için monitörünüzün yüksekliğini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
  • Evdeki internet ağınıza olağanüstü kablolu bağlantıyı yaşayabilmeniz için dahili RJ45 ve USB-C gibi kapsamlı bağlantı seçenekleri sunuyor.
  • Dizüstü bilgisayar kapağı kapalıyken bile monitörünüzü ve bağlı bilgisayarınızı sorunsuz bir şekilde başlatan bir güç senkronizasyonu özelliğiyle üretkenlik konusunda kolaylık kazandırıyor.

Dell’in en yeni 31,5 inç 4K USB-C Hub Monitörü P3222QE, bu ay itibariyle Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunuluyor olacak. Diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkacağı veya çıkmayacağı henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler