Cuma, Nisan 19, 2024

Demokrasi Nöbeti Tutan Vatandaşa Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti

Paylaş

silkroad gaminggentr

15 Temmuz Cuma günü yaşanan büyük olaydan bugüne kadar büyük olaylar atlatarak geldik malumunuz. Hala da sokaklarda halk demokrasi nöbeti tutmaya devam ederken, Türk Telekom aldığı karar ile ücretsiz olarak Wi-Fi hizmeti sunacağını duyurdu. Peki sokakta ücretsiz Wi-Fi hizmetinden nasıl yararlanabiliriz ?

Türk Telekom Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Sunma Kararı Aldı

İlk olarak bayiler tarafından verilen destek ile Türk Telekom tüm meydanlarda vatandaşların faydalanabilmesi için ücretsiz olarak Wi-Fi hizmeti vereceğini duyurdu. Şuanda da ülkenin dört bir yanında devam eden demokrasi nöbetinde vatandaşlar kesintisiz olarak 7/24 Wi-Fi hizmetinden faydalanabilecek.

İlk etapta 5 bini aşkın Wi-Fi alanı kurulduğu gibi aşağıdaki meydanlar ve şehirlerde hizmet başlatıldı;

❱ İstanbul Taksim Meydanı

❱ İstanbul Saraçhane Meydanı

❱ Sakarya Kent Meydanı

❱ Karaman Aktekke Meydanı

❱ Erzincan Cumhuriyet Meydanı

❱ Erzurum Yakutiye Meydanı

Yukarıda belirtilen alanlarda kesintisiz olarak Wi-Fi hizmeti Türk Telekom tarafından sunulmaya başlandığı gibi, darbe girişiminin asıl merkezlerinden birisi olan Ankara’da hizmetin başlamamış olması açıkçası aklımıza pek çok soru işareti getirmiş durumda. Hatırlayacak olursanız Vodafone ve Turkcell gibi firmalar da, abonelerine ücretsiz olarak internet, konuşma hakkı ve SMS tanımladıklarını duyurmuşlardı.

Turk-Telekom-ucretsiz-wifi
Başka Cennet Bir Vatan Daha Var mı ?

Türk Telekom ile birlikte başlatılan Wi-Fi hizmetinin yanı sıra, ülkenin dört bir yanında demokrasi nöbeti tutulmaya devam ediyor. Açıkçası 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi halkımızın ve bu ülkenin vatandaşları olarak bizlerin sayesinde irade kazanarak darbe püskürtülmüştü.

Bizim bu güzel ülkemizden başka bir ülkemiz daha olmadığı için bu görevi üstlenmek hepimizin, başta Türkiye Cumhuriyeti gençlerinin boynunun borcu. O yüzden demokrasi nöbeti hız kesmeden devam ettiği gibi, Allah bir daha bu ülkeye kötü günler yaşatmasın. Eğer o gün darbe girişimi başarılı olsaydı, belki de hiç birimiz şuanda bir arada olamayacak, biz bu yazıyı yazamayacak, siz de bu metinleri okuyamayacaktınız.

Demokrasi nöbeti şu saatlerde de devam ettiği gibi, konuyu toparlamak gerekirse şuanda Türk Telekom tarafından 179 noktaya ücretsiz Wi-Fi hizmeti başlatılmış durumda. Bu sayı ne kadara kadar ulaşır bilinmez ama, birazcık geç kaldıklarının altını çizmek isterim.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler