Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Diablo 4, 1 Hafta Boyunca Ücretsiz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son yılların popüler oyunlarından biri olan Diablo 4, şu sıralar kampanya haberleriyle gündeme gelmeye başladı. Birkaç kez indirim haberini gördüğümüz oyun, şimdi ise 1 hafta boyunca ücretsiz hale getirildi.

Steam üzerinden kampanyaya dahil edilen oyunu bu süre içerisinde denemek ve hatta oyunda belli bir seviyeye kadar ilerlemek mümkün olacak. Zira bu kez oyunun biraz daha uzun süreli indirimli sunulması söz konusu olacak.

Diablo 4 Ne Zamana Kadar Ücretsiz Oynanabilecek?

Steam sayfasına baktığımız zaman oyunun 28 Kasım tarihine kadar ücretsiz olarak oynanabilir olacağını görüyoruz. Bu da demek oluyor ki oyun Sonbahar indirimleri kapsamında ücretsiz deneme sürümüne alınmış durumda. 28 Kasım akşamına kadar oyunu ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Bu süre içerisinde yapımın fiyatında da ciddi bir indirim söz konusu olacak. 28 Kasım tarihine kadar %40 indirim sunulacak. Ama tabii ki şöyle bir durum var ki Steam yakın zaman önce dolar kuru ile fiyatlandırmaya geçiş yaptı. Dolar kuru ile fiyatlandırmanın etkisiyle beraber fiyatlar yükseldi. İndirimli haliyle oyunun 42 dolar gibi bir fiyatı var.

Diablo 4

Durum böyle olunca indirimin öyle çok da hissedilir bir seviyede olmadığını görüyoruz. Dolar kuruna geçmeden önce de fiyatlar şu an sunulan indirimli fiyatlar seviyelerindeydi. Bundan sonraki süreçte oyun fiyatlarının nasıl değişeceğini zaman gösterecek ama görünen o ki çok da iyi bir gidişat durumu söz konusu değil.

Özellikle Steam için konuşacak olursak, fiyatların yakın zamanda döviz kuruna bağlı olarak yükseleceğini söyleyebiliriz. Biz şimdilik Diablo 4’ü denemek isteyenler için hemen şuraya Steam sayfasının linkini eklemiş olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler