Pazar, Eylül 8, 2024

Devler Ligi: Disney, Epic Games’e 1,5 Milyar Dolar Yatırım Yapıyor!

Paylaş

Oyun dünyası için yeni bir yatırım ile büyük adımlar atılıyor. Medya sektörünün ünlü isimlerinden olan Disney, ünlü oyun şirketi Epic Games’e 1,5 milyar dolar yatırım yapacağını açıkladı.

Oyun camiasına büyük bir adım atan Disney, dev oyun şirketi Epic Games ile yeni bir video oyun dünyası tasarlayacağını söyledi.

disney epic games jpg - PC Hocası

Daha önceden de birlikte çalışmalarda bulunan iki şirket şimdi ise yepyeni ve kapsamlı bir oyun dünyası inşa etmeyi hedefliyor.

Disney CEO’su tarafından yapılan açıklama ile duyurulan anlaşma Fortnite oyunun resmi YouTube kanalında ünlü dev isimlerin tanıtım videosu yayınlandı.

YouTube video

Disney CEO’su olan Bob Loger yaptığı açıklamada Disney şirketinin oyun camiasına en büyük adımlarını atacağı yönünde ifadelerde bulundu. Yapılan anlaşma ile büyük bir kitleye ulaşma fırsatına sahip olduklarını belirtti.

BENZER:  Forza Horizon 5, PS5 Konsollara Geliyor! (İddia)

Gözler Epic Games’e çevirildi ve beklenen açıklama Epic Games’in CEO’su Tim Sweene’nin açıklaması ise;

“Disney ve Fortnite topluluklarını bir araya getirecek kalıcı, açık ve birlikte çalışabilir bir ekosistem oluşturmak için tamamen yeni bir şey üzerinde işbirliği yapıyoruz.”

Her iki şirket beklenen açıklamaları gerçekleştirdi şu an için bilenenler bunlar ilerleyen zamanlarda bizlere nasıl projeler sunacaklar merakla bekliyoruz. İlerleyen zamanlarda ki gelişimleri sizlere anbean aktarma devam edeceğiz.

silkroadgaminggentr
Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknoloji ve oyun dünyasında ki gelişmeleri yakından takip eden ve yeni bilgiler öğrenmeyi kendisine elzem kılan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler