Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Doom Eternal için Yeni Güncelleme Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

ID Software’in Doom Eternal oyunu, Xbox Series X ve S Serisi konsollarda ışın izleme ve 4K 60FPS görüntü desteği getiren ve oyuncular tarafından uzun zamandır beklenen yeni nesil güncellemesini aldı.

Doom Eternal’ın altıncı güncellemesi, en yeni konsolların tümü için mevcut olan yeni nesil geliştirmeler ile birlikte piyasaya sürüldü. Oyuncular sahip olduğu her en yeni nesil konsolda, DOOM’un nasıl görüneceği istediği şekilde özelleştirmek için 120 FPS modu veya gelişmiş grafik kalitesi arasında seçim yapabilecekler.

Konsollara göre yeni güncelleme detayları:

Xbox Serisi X

  • Işın İzleme Modu – 1800p/60 FPS
  • 120 fps Grafik Modu – 1800p/120 FPS
  • Dengeli Grafik Modu – 4K/60 FPS

Xbox Serisi S

  • 120 fps Grafik Modu – 1080p/120 FPS
  • Dengeli Grafik Modu – 1440p/60 FPS

PlayStation 5

  • Işın İzleme Modu – 1800p/60 FPS
  • 120 fps Grafik Modu – 1584p/120 FPS
  • Dengeli Grafik Modu – 4k/60 FPS

Güncelleme 6’nın Doom Eternal’a getirdiği tek şey sadece grafiksel bir iyileştirme değil, ayrıca becerilerinizi test etmek için yeni bir Master Level, Corrosion adında yeni bir Battlemode Arena ve ilk veya bir sonraki oyununuzu yapmak için bir dizi başka grafik ve oyun geliştirmesi bulunuyor.

Altıncı güncellemeyi test eden kullanıcılar, Xbox Series X’teki Işın İzleme Modunun kesinlikle olağanüstü göründüğünü belirtiyorlar, ancak son derece yoğun savaş mücadelesinde bunu fark etmek çok zor. Yine de, daha yüksek kare hızı seçeneklerinde açmayı seçerseniz, Doom Eternal’ın ortamlarına hoş bir ambiyans kattığını fark edeceksinizdir.

PlayStation 5
Doom Eternal için Yeni Güncelleme Geldi! 2

PlayStation 5 kullanıcıları, ne yazık ki Sony’nin en yeni sistemini rahatsız eden çok sayıda sorunla birlikte iyi vakit geçiremiyor. Bazı oyuncuların PlayStation 5 sürümünü hiç çalıştıramadığı bildirilirken, diğerleri kampanya verilerinin PlayStation 4 ve PlayStation 5 arasında aktarılmadığını fark etti ve bu nedenle kuşkusuz çarpıcı olan oyunu tekrar oynamaya devam ettiler.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler