Perşembe, Nisan 18, 2024

Doom Eternal Xbox Game Pass’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox tarafından yayımlanan yeni bir blog gönderisinde açıklanan oyun, artık yalnızca iki gün içinde Xbox Game Pass’in bilgisayar sürümüne dahil edilecek! Oyunun Game Pass’in PC sürümünde piyasaya sürülmesi, Microsoft’un Zenimax Media’yı 7,5 milyar dolara satın alacağının ortaya çıkmasının ardından, Ekim ayında hizmete giren Xbox One sürümüne uyuyor.

Doom Eternal, Super Gore Nest Master Seviyesi biçiminde yepyeni bazı içeriklerin gelişiyle birlikte video oyunu abonelik hizmetine katılacak.

Yeni Doom Eternal hakkında: “Önceki Ustalık Seviyeleri gibi, Super Gore Nest Master Seviyesi de Doom Eternal’ın kampanyasından bildiğiniz ve sevdiğiniz orijinali alıyor ve ona bir remix veriyor – yeni, hızlı ve çılgın bir dövüş deneyimi için daha büyük kötüler ekliyor ve dövüş karşılaşmalarını değiştiriyor.”

Super Gore Nest Master Level, oyunculara Gold Combat Shotgun görünümü verebilecek birden fazla zorluk ve moda sahiptir, eğer gerçekten hepsini yenebilirlerse.

“Doom Eternal, id Software’in ikonik birinci şahıs nişancı serisinin gerçek dönüşü. Doom 2016’nın klasik FPS oyununun nihai dönüşü olduğunu düşünüyorsanız, tekrar bakın. Eternal ile karşılaştırıldığında, 2016’nın zorlu mücadelesi sadece küçük adımlardan ibaretti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler