Perşembe, Nisan 25, 2024

Dünyanın en yavaş müzik klibini OK Go çekti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hızlı ve atraksiyonlu klipleri daha önceden çok izledik. Peki dünyanın en yavaş müzik klibi kulağa nasıl geliyor ? Amerikalı başarılı müzik grubu OK Go, The Moment isimli şarkılarına müthiş bir klip çektiler. İzleyince “vay arkadaş” yorumlarını yaptıran klip 4 dakikadan oluşuyor.

4.2 saniyeyi 4 dakikaya sığdırdılar

Birazdan izleyeceğiniz The Moment isimli şarkının klibi tam olarak 4.2 saniyeden oluşuyor. Ancak 4 dakikaya sığdırılmış durumda. Şimdi bu nasıl oluyor diyecek olursak, klipte kullanılan slow motion yöntemi 250 kat yavaş şekilde oynatılıyor.

Başta olaylar gerçek zamanlı olarak karşımıza çıktığı için yavaş yavaş izliyoruz. Ancak olayların geçişi o kadar hızlı ki, klipte yaşananların tamamını 4.2 saniyede görüyoruz. Klip ikiye ayrıldığı için ikinci kısımda 4.2 saniyenin nasıl dört dakikaya yayıldığı anlatılmış. Zaten ilk başta patlayan boya balonlarının müziğe uyumu beni benden aldı diyebilirim. Ortada gerçekten çok büyük bir emek ve profesyonel bir kadro olduğu kesin.

ok-go-the-moment
Ünlü müzik grubu yaptığı bu video klip ile Morton Salt‘ın desteği ile Walk Her Walk kampanyasına destek olmak için çekildi. Elde edilen tüm gelirler ise yardım kuruluşlarına ve okullara verilecek. Müziğin klibinde de zaten renkler ile hayatın güzelliği ve iyilik baz alınmış. Dilerseniz lafı daha fazla çevirmeden sizleri OK Go’nun hazırlamış olduğu The Moment klibi ile baş başa bırakalım.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler