Cuma, Nisan 26, 2024

Dying Light 2: Stay Human ‘Monsters’ adlı Yeni Oynanış Videosu Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Techland, Dying Light 2: Stay Human için “Monsters” adlı yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.

Oyun, 7 Aralık’ta PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

maxresdefault 2

Dying Light 2 Stay Human, bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek ve geliştirici Techland, yaklaşmakta olan oyun için heyecan yaratmak için yepyeni bir oyun fragmanı yayınladı. Toplamda beş dakikadan fazla süren video, izleyicilere oyundan ne bekleyecekleri konusunda iyi bir fikir veriyor.

Videonun başında, kahramanı Aiden Caldwell’in farklı yerlere seyahat etmek için bir dizi parkur hareketi yaptığı görülebilirken, videonun geri kalanında oyuncuların karşılaşacağı canavarlara daha fazla vurgu yapılıyor.

Bu fragmanın canavarlara odaklanması gerektiği göz önüne alındığında, fragman oyuncuların karşılaşacağı bazı düşmanları ve Aiden’a nasıl tepki vereceklerini gösteren harika bir iş çıkarıyor. Fragmanda Aiden, tamamen zombilerle dolu GRE Hastanesine seyahat ediyor. Aiden, ölümsüzlerden kaçınmak için gizli unsurları kullanırken görülebilir, ancak onun varlığının farkına vardıkça, çok daha düşmanca hale gelirler. Fragmanın sonunda, Aiden’ın ışığa çıktığını ve zombilerin onu takip etmek için mücadele ettiği görülüyor.

Aşağıdan fragman videosuna ulaşabilirsiniz.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler