Cuma, Nisan 26, 2024

EA müjdeyi verdi: FIFA 17 hafta sonu ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Electronic Arts ekibi piyasaya yeni çıkartmış oldukları FIFA 17 oyununu hafta sonu için ücretsiz olarak indirmeye sunacak. Ancak PC oyuncuları bu habere kırılabilirler. Zira bu durum PS4 ve Xbox oyuncuları için geçerli olacak.

“Tester olarak tam zamanı”

Normalde bir oyunu almaya karar verdiğimizde ne yapıyoruz ? Ya YouTube üzerinden videolarını izliyoruz ya da inceleyip puan veren kişilerin yorumlarını dikkate alarak satın alma işlemini gerçekleştiriyoruz. Fakat kimi zaman da “keşke bir fırsat olsa da oynayıp, deneyip öyle alsam” yorumlarını yapabiliyoruz.

EA Sports ise FIFA 17 için tam da böyle bir kampanya başlatıyor. Bu hafta sonuna özel PS4 VE Xbox oyuncuları için ücretsiz olarak indirilmeye sunulacak. Frosbite oyun motorundan sonra aldığı dönüşlerden memnun olan ekip, şimdi bu kampanya ile satışları arttırmayı hedefliyor.

fifa-17-hafta-sonu-ucretsiz
“PC platformundan korkuluyor”

Şimdi yine bir kayırma ile karşı karşıyayız. EA’nın yaptığı bu etkinlik yukarıda bahsettiğim gibi sadece PS4 ve Xbox oyuncularını kapsıyor. PC oyuncularının bu kümenin dışında tutulmasının sebebi ise crack konusu. İnternete düştüğü andan itibaren cracklenebilen bu oyunlar kampanyalarda şimdilik askıda bekletiliyor.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler