Cumartesi, Nisan 20, 2024

EA, Oyuncuların Ödüllerini Seçmelerine Olanak Tanıyan Bir ‘Season Pass’ Sisteminin Patentini Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Patent 13 Mayıs tarihinde dosyalandı ve ‘Mevsimsel Ödül Dağıtım Sistemi‘ adını aldı. Patentte EA, kullanıcılara video oyununda sanal bir karakter veya kullanıcı hesabını ilerletirken ya da yükseltirken ödül haritası boyunca nasıl ilerleyeceklerini seçmelerine olanak tanıyan doğrusal olmayan bir harita sağlayacak bu yeni sistemi açıklıyor. Bu yeni sistem, aralarından seçim yapabileceğiniz farklı ödül türleri ile doğrusal olmayan çoklu yollar bulunduran sanal bir haritaya sahip.

EA Oyuncularin Odullerini Secmelerine Olanak Taniyan Season Pass Sisteminin Patentini Aldi 1

EA’in yapmış olduğu açıklamaya göre, oyuncular daha çok kozmetik vermeye odaklanan veya daha duygu merkezli olan ya da size daha fazla kaynak sağlayan başka bir ödül yolunu seçebilecek gibi görünüyor. Ama siz yine de, ne istediğinizi seçme konusunda tam bir özgürlüğe sahip değilsiniz.

EA Oyuncularin Odullerini Secmelerine Olanak Taniyan Season Pass Sisteminin Patentini Aldi 2

Patent ayrıca bir premium season pass’inin arkasında kilitlenmiş görünen ikinci bir ödül kademesinden de bahsediyor. Premium pass satın alan kullanıcılar, seçtikleri ödül yolunun hem standart hem de premium kademe ödüllerinin kilidini açıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler