Cumartesi, Temmuz 27, 2024

EA SPORTS FC 24 için Tanıtım Tarihi Açıklandı! FIFA Serisi Artık Yok

Paylaş

silkroad gaminggentr

FIFA serisinin son oyunu FIFA 23 oldu. EA Games resmi olarak bu konuda açıklamaları yapmış ve devam oyununun farklı isimle geleceğini bildirmişti. EA SPORTS FC 24 adıyla geleceği ortaya çıkan yeni oyun için ise duyurular yavaş yavaş başladı.

En son dün, yeni oyun için bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman oyunda yer alacak futbolcular konusunda ufak da olsa bilgiler verdiği gibi detaylı tanıtımın ne zaman yapılacağını da ortaya çıkarmış oldu.

EA SPORTS FC 24 Ne Zaman Çıkış Yapacak?

1 dakikalık yayınlanan videoda, birçok ünlü futbolcunun yer aldığını görüyoruz. Sadece yeni yüzler değil, efsane olmuş olan isimler de yine videoya yerini almış durumda.

Dikkat çeken bir diğer detay ise kadın futbolcuların öne çıkarılıyor olması. EA Games artık bu kısma da daha çok önem vereceğini net olarak gösteriyor.

EA SPORTS FC 24

Videonun hemen sonrasında oyunun Ultimate Edition sürümü için hazırlanan kapak görselleri de yayınlandı. Yayınlanan kapak görselinde de görebileceğiniz gibi futbol tarihinde efsane olmuş birçok isim oyunda yerini alacak.

Gelelim oyun için tanıtımın ne zaman yapılacağı kısmına. EA SPORTS FC 24 için yayınlanan videoya bakacak olursak oyun 13 Temmuz tarihinde resmi olarak duyurularak. Hangi paketlere yer verilecek ve resmi çıkış tarihi ne zaman olacak tanıtım sonrası göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler