Cumartesi, Temmuz 27, 2024

EA Sports FC 24 Tanıtıldı! Türkiye Fiyatı Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir devir kapandı. Artık FIFA yok. Yeni oyunumuz ise EA Sports FC 24. FIFA 23 sonrasında serinin yeni oyunu olarak duyurulan FC 24, EA Games için de bir dönüm noktası olacak.

Çok kısa süre önce duyurulan yeni oyun için ilk oynanış videosunun geldiğini ve çıkış tarihinin açıklandığını da belirtelim. Ayrıca oyunun Türkiye fiyatı da duyurulmuş durumda. Hemen detaylara geçelim.

EA Sports FC 24 Çok Yakında Geliyor

Verilen bilgilere bakacak olursak, seri kalitesinden bir şey kaybetmemiş diyebiliriz. Oyunda yine Frostbite oyun motorunun kullanılacağı açıklandı.

Yenilenmiş olan oyun motorunun kullanılacağı yapımda yepyeni animasyonlara ve dinamiklere yer veren Hypermotion V teknolojisini de göreceğiz.

Bu yeni teknolojiler sayesinde çok daha gerçekçi bir oyun deneyimini elde etme şansımız olacak. Özellikle oyuncuların hareketleri ve yüz mimiklerine kadar tavırları daha net bir şekilde oyuna yansıtılmış olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi için özel anlaşma, iki yeni lig, Ultimate Team kısmında kadın futbolu gibi önemli yenilikler de karşımıza çıkacak.

EA Sports FC 24

EA Sports FC 24 Ne Zaman Çıkacak?

Oyunun çıkış tarihi de resmi olarak açıklandı. Yapılan duyuruda oyunun PC, PS5, PS4, Xbox Series X ve S, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için 29 Eylül tarihinde çıkış yaptığını göreceğiz.

Bu arada oyunun 22 Eylül tarihinde erken erişime açılacağını da hatırlatalım.

EA Sports FC 24 Fiyatı Nasıl?

Gelelim oyun için açıklanan Türkiye fiyatlarına. Şu an ön siparişe açılan oyunun fiyatları konsollar ve PC platformu için ayrı ayrı değerlendirelim.

PS ve Xbox Fiyatları

  • Standart Sürüm için – 1399 TL
  • Ultimate Edition için – 1999 TL

PC Fiyatları

  • Standart Sürüm için – 1199 TL
  • Ultimate Edition için – 1699 TL

EA Sports FC 24 için şimdilik gelişmeler bunlar. Oyundan ilk oynanış videosunu da hemen yukarı ekledik. Artık yorum sizin. Oyunun Steam sayfasını da hemen şuraya ekliyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler