Cumartesi, Temmuz 27, 2024

EA Games Sunucuları Çöktü! Sorun Çözüldü mü?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda EA Games’in sunucularına giriş yapılamamasından dolayı oyuncular tarafından şikayetler artmaya başlandı. EA Games’in sunucu tarafında en çok sorun yaşanan, oyuncular tarafından oldukça sevilen EA FC 24 oldu.

ea

Geçtiğimiz günlerde sunucu 30 dakikadan daha fazla bir süre boyuncu kullanım dışı kalmıştı. Bu sorunun ardından çözülmesi beklenirken bu gün tekrardan sunuculara erişim sağlanamadığı görüldü.

EA’nın resmi sitesine baktığımız zaman sunucuların durumlarını görebiliyoruz incelediğimiz taktirde sunucularında erişime kapalı olan EA FC 24 sunucularını bizleri karşılıyor.

Erişim sorunuyla ilgili şikayetleri incelediğimiz zaman %80 oranında sunucu bağlantısı ile ilgili problemler bulunmakta. %10’luk kısım ise giriş yapılamadığından dolayı kaynaklanıyor.

Şikayetlerin %90’lık kısmı sunuculardan kaynaklandığını görüyoruz. Kalan %10’luk kısım ise oyun  mekaniklerinden kaynaklanmakta.

ea2

Yaşanan kesintiyi EA ekibi, oyunculara bildirmişti. Planlanan kesintilerin nedeni oldukça merak ediliyor. Sunucuları geliştirmek veya var olan sorunun ortadan kalkması amacı ile bakıma alınmakta. EA tarafından sunucularda yaşanan sorunlar için bir açıklama yapılmadı.

Sunucu bakım süresi içerisinde EA’nın çevrim içi modlarının yani Volta Football, Clubs ve Ultimate Team modlarına erişim sağlanamayacaktır.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler