Perşembe, Mart 28, 2024

Efsane Kaldığı Yerden: Super Mario Run Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çocukluk yıllarımızın efsane oyunlarından birisi olan Super Mario yeni güncellemesi ile birlikte iOS platformuna geliyor. Super Mario Run adı verilen yeni oyunda Nintendo tüm hazırlıkları ve geliştirmeleri tamamlamış durumda.

Super Mario Run Ne Zaman Çıkacak ?

İlk olarak 1985 yılında tanıştığımız Nintendo‘nun ücretsiz ve efsanevi oyunu Super Mario, bugüne kadar pek çok güncelleme almıştı. Şimdi ise 15 Aralık tarihinde iOS kullanıcıları için satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Toplamda üç farklı mod ile gelen Super Mario Run, iOS Store’da 9,99 dolardan satışa sunulacak. Android kullanıcılar için henüz bir gelişme bulunmadığı gibi, bir kaç ay içerisinde de Android için geliştirileceğini düşünüyoruz.

super-mario-run-oyun-ici
Neler Değişti ?

Açıkçası yeni Mario günümüz şartlarına uyumluluk göstererek hem grafik hem de hikaye anlamında daha da gelişmiş. Videodan izlediğim kadarı ile gelişen boss kavramları, sarmaşık tırmanma, mantar ile özel güçler ve ufak animasyonlar gerçekten çok şık ve tatlı görünüyor. Bir de arkaya alıştığımız Super Mario müziği biraz daha slow halde kulaklarımızı okşuyor.

Her ne kadar Android kullanıcısı olsam da, sırf bu deneyimi tekrardan yaşamak için iOS kullanıcılarının almalarını tavsiye ediyorum. Android için neden uyarlanmadığını ise anlamış değilim. Bir oyun yapıyorsanız adaletli olacaksınız kardeşim. Birine çıkart diğerine “sana yok” der gibi..

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler