Cumartesi, Nisan 20, 2024

Efsane Konsol Atari Geri Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir dönemin en popüler oyun konsolu Atari yeniden geliyor. Playstation’ın çıkmasının ardından eskisi kadar ilgi görmeyen Atari şansını tekrar deneyecek.

Efsanevi video oyun şirketi Atari’nin CEO’su Fred Chesnais, E3 2017 etkinliğinde yapıtığı çıklamada, Atari şirketinin yeni bir oyun konsolu üzerinde çalıştıkları belirtildi. Yeni gelecek Atari’nin, Nintendo’nun yolundan ilerleyeceği tahmin ediliyor. Ayrıca yeni Atari’nin minyatür bir konsol olarak geleceği düşünülüyor.

Chesnais’e yapılan röportajda; donanım işine geri döndüklerini açıkladı. Yeni yaptığı açıklamada Atari’nin diriliş sürecine girdiğini belirterek, bu sürecin son hızla devam ettiğini dile getirdi.

RSZMfPOY60qYeshRTBm8Bg

E3 2017 etkinlikleri sırasında yayınladığı 21 saniyelik kısa videoyla dikkatleri üzerine çeken Atari, görünüşe göre popüler modeli Atari 2600’ü yenilenmiş versiyonu üzerinde çalışıyor. Videoda konsolun adı belirtilmesede videonun yayınlandığı internet sitesinin adından yola çıkılarak yeni Atari’nin adının AtariBox olacağı düşünülüyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler