Çarşamba, Nisan 24, 2024

Ele Avuca Sığmayan Telefon: 7 inçlik Yeni Samsung Galaxy J Max

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung akıllı telefon serisine bir devi daha katarak yeni Galaxy J Max modelini duyurdu. Yeni akıllı telefonun sızdırılan ilk bilgilerine göre 7 inçlik dev bir ekran boyutuna sahip. Galaxy J Max olarak sızdırılan akıllı telefonun detayları haberimizde.

Samsung Galaxy J Max Nasıl Olacak ?

Ekran görüntüsü yayınlanan yeni Galaxy J Max modelinin arka görünümü tipik bir J serisine benziyor. Ek olarak cihaz 7 inçlik dev bir ekrana sahip olduğu için elde tutmak epey bir zor olacak. Zaten günümüz tabletleri ile yarışan akıllı telefonlar da giderek büyümeye devam ediyor.

LTE, GSM ve HSDPA kablosuz bağlantı arayüzüne sahip olacak olan telefon, Samsung tarafından üretilen en büyük ekranlı akıllı telefon olacak. Samsung‘un bundan önceki en büyük akıllı telefonu ise, 2013 yılında tanıtmış olduğu Galaxy Mega 6.3 modeliydi.

galaxy_j_max

Açıkçası bu kadar büyük bir ekranlı akıllı telefona gerek var mıydı bilinmez ama, çok yakında teknik özellikleri de duyurulacak olan “giriş ve orta segmentliGalaxy J Max serisini yakından takip ediyor olacağız.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

7 YORUMLAR

  1. Büyük yapınca ne oluyor anlamıyorum 5.5-6 inç neyinize yetmiyor telefonu taşıyabilecekmiş gibi insanları bu şekilde yanlış yönlendirince ne anlıyorsunuz anlamıyorum ki..

    • Merhaba,

      Açıkçası LG G4 almanızı tavsiye ederiz. LG G4’de bi kere 3 GB RAM var, A7’de 2 GB, ancak A7’nin ekranı da Super AMOLED olduğu için ikisi de birbiri ile zor seçilebilecek türden cihazlar. Çözünürlük, RAM, batarya ve kamera açısından LG G4 diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler