Perşembe, Nisan 25, 2024

Elite Dangerous: Odyssey, 2021 Baharına Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Frontier Development başlangıçta Elite Dangerous: Odyssey’i, 2021 yılının başlarında yayınlamayı planlıyordu. Ancak ekip, bu genişlemenin 2021 baharına ertelendiğini duyurdu.

Frontier’e göre, Elite Dangerous: Odyssey için Alpha sürümü 2021 yılının ilkbahar ayının başlarında başlayacak. Bu alpha sürümünün ardından ekip, ilkbaharın sonlarına doğru tam sürümü oyunculara sunmayı hedefliyor.

elite dangerous odyssey 2021 baharina ertelendi haber gorseli 1

Bu gecikmenin nedeni oldukça açık görünüyor. COVID-19 salgını ve 2021’de yenilenen kilitlenmeler nedeniyle, ekibin genişletmeyi geciktirmekten başka pek bir tercihi bulunmuyordu.

Elite Dangerous: Odyssey, oyuncuların sayısız yeni gezegene inmesine izin verecek. Frontier, oyunun çarpıcı yeni teknolojiler kullanacağını iddia etti. Ayrıca, oyuncuların birinci şahıs kamera açısından, ayak basma perspektifinden sınırsız bir özgürlükle çevresini keşfetmesine olanak tanıyacak.

elite dangerous odyssey 2021 baharina ertelendi haber gorseli 2

Odyssey‘in ortaya çıkan oynanışı, oyuncuların çok çeşitli görevler aracılığıyla kendi yollarını açmalarına olanak tanıyor. Bu görevler, diplomasi ve ticaretten ölümcül gizlilik ve topyekün mücadeleye kadar uzanıyor. Oyun aynı zamanda bir görev çeşitliliği sunan çeşitli ayarlar, hedefler ve NPC’ler içeriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler