Cumartesi, Nisan 20, 2024

Encodya 26 Ocak 2021’de PC için Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cyberpunk temalı point & click adventure oyunu Encodya, PC için çıkış tarihi verildi.

26 Ocak 2021‘de Steam ve GOG’da Windows, Mac ve Linux platformlarında çıkış yapacak.

85a9cdad0dff0ab30168717abdb83d6e

EndWwErWEAYGoMe

Ödüllü medya şirketi Chaosmonger Studio ve video oyunu yayıncısı Assemble Entertainment. Kısa süre önce yaklaşmakta olan distopik macera oyunu ENCODYA için beklenen çıkış tarihini açıkladı.

Basın duyurusuna bir oyun fragmanı eşlik etti. Oyunun hem Steam hem de GOG.com’da sayfaları var, Steam’de ayrıca bir demo var.

Oyun hakkında

Encodya, 2062’de Neo Berlin’in karanlık ve kasvetli ortamında geçiyor ve yine Chaosmonger Studio tarafından geliştirilen ödüllü kısa film Robot Will Protect You’ya dayanıyor. Studio Ghibli’nin Blade Runner ve dokunaklı hikayesinden ilham alan bulanık gri bir dünyada öksüz Tina ve onun büyük, beceriksiz robot arkadaşı SAM-53 olarak oynuyorsunuz.

Tina, babası tarafından bırakılan ve onu ve Sam’i mega şirket tarafından kontrol edilen Neberlin’in kentsel ormanında ve “tuhaf robotik yaratıklarla ve grotesk insanlarla dolu farklı gerçekliklerle” fantastik bir yolculuğa gönderen bir mesajla karşılaşır.

Encodya, benzersiz bir sanat stili, ses tasarımı ve orijinal film müziği ile sürükleyici bir distopik dünyada işaretle ve tıkla oyun deneyimi sunuyor. Hem Tina hem de SAM olarak oynayacak. Karşılaşacağınız sayısız zorlu durum ve bulmacanın üstesinden gelmek için Tina’nın zekasını ve Sam’in gücünü kullanmak için her karaktere kontrolü devredeceksiniz. 35’ten fazla NPC ve 4.000 satır diyalog mevcut. Toplumumuzun gerçek dünyasının zulmünü zarif bir şekilde hatırlatan güzel karanlık macera Encodya’yı” hayata geçirmeye yardımcı olacak.

Oynanış video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler