Perşembe, Nisan 25, 2024

Ender Lilies: Quietus of the Knights Steam’de Erken Erişime Açılacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

PAX Online sırasında, Binary Haze, unutulmaz güzellikteki metroidvania’sı Ender Lilies: Quietus of the Knights‘a bir göz attı.

Önümüzdeki ay, 21 Ocak’ta PC için Steam Erken Erişim‘e açılacak.

maxresdefault 2 2

Oyunun PS4, PS5, Xbox Series X / S ve Nintendo Switch sürümleri 2021’in 2. çeyreğinde gelecek. Ender Lily, sizi sevimli küçük bir rahibe Lily rolüne sokuyor, kötü bir yağmurun ardından dünyasına biraz barış getirmeye çalışan insanları ölümsüzleştiriyor.

Lily düşmanları çalıştırabilir ve ardından onları yolculukta size eşlik etmeleri için işe alabilir, daha fazla koruma oluşturmak için yol boyunca düşmüşlerin ruhlarını karıştırabilir ve eşleştirebilir. İkili Haze, savaşı hızlı tempolu ancak beceri seviyesinden bağımsız olarak deneyimin tadını çıkarabileceğiniz şekilde dikkatle dengelenmiş olarak tanımlar.

Proje, karışıma bazı kayda değer yetenekler getiriyor. Film müziğini besteleyen klasik bir Japon müzik grubu olan Mili, Ghost in the Shell ve Goblin Slayer gibi anime serilerindeki çalışmalarıyla tanınıyor.

Cytus ve Deemo gibi ritim oyunları üzerinde de çalıştılar. Eski Sega yapımcısı Keiichi Suigiyama da Ender Lilies’e ses efektleriyle katkıda bulunacak. Suigiyama daha önce Rez ve Skies of Arcadia gibi oyunlar üzerinde çalıştı.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler