Perşembe, Nisan 25, 2024

Epic Games’in 40 TL Değerindeki Oyunu Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games tarafından geliştirilen Subnautica bir süre boyunca tamamen ücretsiz.

Fortnite’ın yapımcısı Epic Games geliştirdiği Subnautica adındaki oyunu ücretsiz hale getirdi. Yıl sonunun yaklaşmasıyla oyun camiası epey hızlandı. Birçok yeni oyun ücretsiz fırsatlar sunarken Epic Games’te geride kalmadı.

Deniz altındaki konsepti ile çılgın maceralara sürükleyen Subnautica kısa süreliğine ücretsiz oldu. Oyun hem internet üzerinden hemde Steam’den satıştaydı. Steam’de 40 TL fiyat etiketine sahip olan kısa süre boyunca tamamıyla ücretsiz. Önce oyunu nasıl indireceğinizi gösterelim. Sonrada oyunun Trailer’ını izleyelim.

subnautica 1

Öncelikle buradaki bağlantıya tıklayarak oyunun internet sitesine gidiyorsunuz. Zaten tam karşınızda 40 TL’lik fiyat etiketi çizilmiş ve yanına ücretsiz (Free) yazılmış buton bulunuyor.  Butona tıkladıktan sonra bir üyelik oluşturmanız veya açmanız gerekiyor. 

Devamında size bir sipariş sayfası açılıyor. Burdan siparişi tamamla diyerek işlemi tamamlıyoruz. Bundan sonra oyunu indirmek size kalıyor. Bizce bu fırsatı kaçırmamalısınız.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler