Perşembe, Nisan 18, 2024

Epic Games’in Bugünkü Ücretsiz Oyunu: Vampyr

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıl sonuna kadar her gün bir oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunan Epic Games‘in,

Bugünkü ücretsiz oyunu Vampyr oldu.

aead92c3 1cc4 49b0 8b15 8426e8289b80

Oyunu yarın saat 19.00’a kadar ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Vampyr şu anda Steam’de 47.50 TL’den satışta. Ancak Steam’de oyun kış indirimi ile bu fiyatta indirim bitince 190 TL fiyatı ile satışa devam edecek. Epic’te ise ücretsiz sunumdan sonra 190 TL’den satışta olacak.

Oyuna ücretsiz sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Unutmayın ücretsiz oyunların geçerliliği 24 saat, bu süre zarfında kütüphanenize eklerseniz oyun tamamen sizin olacak.

1918 Londra. Vampir’e dönen Dr. Jonathan Reid’sin. Doktor olarak şehrinin gribe yakalanan vatandaşlarını kurtarmak için tedavi bulmalısın. Vampir olarak iyileştirme yemini ettiklerinle beslenmekle lanetlendin.

İçindeki canavara yenilecek misin? Vampir avcılarına, Zombi Skallara ve diğer doğaüstü yaratıklara karşı savaş ve hayatta kal. Etrafındakileri manipüle etmek, hayatlarını didiklemek ve sonraki kurbanının kim olacağına karar vermek için kötücül güçlerini kullan. Kararlarınla yaşamak için çabala… Londra’yı ya batıracak ya çıkaracaksın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler