Cuma, Nisan 19, 2024

Epic Games’te Bahar İndirimleri Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’in 2021 yılı İlkbahar İndirimi bugün itibariyle başladı ve 8 Nisan’a kadar belirli oyunlarda %75’e varan indirimlerle devam edecek. Epic Games mağazası, herkesin favori dijital oyun mağazası haline geldi bir çok oyun sever bir oyunu satın almak istediği zaman Epic Games’i sıkı takip etmeye başlıyor ve bugün ise beklenilen o anlardan biri geldi!

Bu satış, önceki Epic teklifleri gibi avantajlardan bazılarına sahip değil, örneğin ücretsiz oyun ve kupon kodu yok yalnızca bazı seçilmiş oyunlarda maksimum yüzde 75 oranına kadar indirimlerden faydalanabiliyorsunuz. İndirimler, yeni piyasaya sürülen Hitman 3’te 49.99 £ ‘dan 37.49’luk bir fiyatla yüzde 25’lik bir tasarruf sunuyor.

İndirimden faydalanarak yüzde 25 indirimle Assasins Creed Valhalla, yüzde 33 indirimle Red Dead Redemption 2 gibi ucuza alabileceğiniz çok daha fazla harika oyun var. Hatta yüzde 67 indirimle Borderlands 3 oyununa bile sahip olabilirsiniz. İndirimin 8 Nisan’a kadar sürmesi planlanıyor, bu nedenle tüm indirimleri değerlendirebilmeniz için çok kısa bir süre var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler