Cuma, Mart 29, 2024

Eski Apple Tasarımcısı Jony Ive, AirBnb ile Çalışmaya Başlıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bunun mantıklı olduğunu iddia etmeyeceğim, ancak ünlü eski Apple tasarımcısı Jony Ive ve firması LoveFrom yakında Airbnb için çalışacak. Evet, öncelikli olarak başkasının evini kiralamanızı kolaylaştıran şirketin tasarım yardımına ihtiyacı var ve tüketici teknolojisini baştan aşağı döndürmekle tanınan adama gidiyorlar – aynı zamanda bir zamanlar tamamen elmas bir yüzük tasarlayan adamla iş birliği yapıyorlar.

Airbnb, anlaşmayı “özel bir işbirliği” ve “yeni nesil Airbnb ürün ve hizmetlerini tasarlamak için çok yıllı bir ilişki” olarak nitelendiriyor ve Airbnb’nin dahili tasarım ekibini de geliştirmeye yardımcı olacağım – ki görünüşe göre bazı karışıklıklar yaşadı . Bilgi, üç üst düzey tasarımcının kısa süre önce takımdan ayrıldığını ve tasarım şefi Alex Schleifer’in yarı zamanlı bir göreve getirildiğini bildirdi.

Bunlara ek olarak eski Apple tasarımcısı Jony Ive, şirketten ayrılırken Apple’ı potansiyel bir müşteri olarak gördüğünü dile getirerek kendileri ile halen tasarım işini yapabileceğini belirtmişti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler