Salı, Nisan 23, 2024

ETS 2 PC Hocası ve AMD Dorsesi Tamamlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PC Hocası olarak her hafta düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğumuz Euro Truck Simulator 2‘de konvoyumuza AMD dorsesini’de ekledik. Kendi dorsemizi de yaparak böylece oyunda tek tip TIR ve tek tip dorse ile yollara düşüyoruz. Dorse Single Player’da oynandığı gibi, aşağıda AMD dorsesini nasıl yapabileceğinizi anlattım.

İlk Yapılması Gerekenler

Öncelikle buradan yaptığımız dorseyi bilgisayarınıza rar dosyası olarak indiriyorsunuz. Rar dosyasının içerisinde Scania.scs uzantılı bir dosya göreceksiniz. Bu dosyayı Belgelerim ❱ ETS 2 ❱ Mod klasörü içerisine atmanız gerekmektedir.

ets2-dorse-modu

 

Bu işlemi tamamladıktan sonra oyuna giriş yapıyorsunuz. Multiplayer veya normal fark etmez. Şimdi yapmanız gereken ise eklediğimiz dorseyi oyun içerisinde aktif hale getirmek. Bunun için oyunun ana ekranında bulunan “mod yöneticisi” seçeneğine tıklayın. Aşağıda görmüş olduğunuz üzere “Scania” yazan modu biz aktif ettik. Çift tıklayarak sağ tarafa atmanız yeterli olacaktır. Tüm bu işlemleri de yaptıktan sonra oyunda kariyer moduna giriş yapabilirsiniz.

 

ets-2-pchocasi-dorse

 

PC Hocası & AMD dorsesini alabilmek için haritada şirket adı Eurogoodies‘e gitmeniz gerekmektedir. Oradan dorseyi alabilirsiniz. Multiplayer’a giriş yaparken de tek tip dorse ve tek tip TIR kullanarak hareket edeceğiz. Dorsenin görüntüleri aşağıdaki gibidir;

 

pchocasi-ets2-dorse-2

 

pchocasi-ets2-dorse

 

pchocasi-ets2-dorse-3

 

pchocasi-ets2-dorse-4

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

10 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler