Cuma, Nisan 26, 2024

Europa Universalis IV sevenler bu fırsatı kaçırmamalı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Paradox Interactive, Europa Universalis IV‘ün kendisine ve DLC’lerine büyük indirim uyguladı. %80’e varan indirimler mevcut ve oyunun paketleri gerçekten uygun bir fiyatta.

Europa Universalis IV, çoğu oyuncu tarafından beğeniliyor!

Steam üzerinde 52,600 inceleme ile “Çok Olumlu” değerlendirmesine sahip olan Europa Universalis IV, 7 yıl önce çıkmasına rağmen halen daha popülaritesini yitirmiş değil.

Herkesin bildiği üzere DLC’leri olan oyunların fiyatları biraz cep yakabiliyor ve DLC’leri tek tek satın almak gerçekten büyük problem yaratabiliyor. İşte bu tarz indirimler oyuncuları yapacakları masraflardan bir nebze de olsa kurtarabiliyor.

europa universalis iv 1

Europa Universalis IV’ün indirimdeki paketleri

  • Europa Universalis IV Extreme Edition – %75 indirimle (16,25 TL)
  • Europa Universalis IV: Empire Bundle – %59 indirimle (175,31 TL)
  • Europa Universalis IV: Empire Founder Pack – %66 indirimle (49,32 TL)

Tüm bu paketlere ek, ana oyunun da indirimde olduğunu belirtmek isterim. Ana oyun %80 indirimle 11,80 TL’ye düşmüş durumda. Bu paketler arasından en mantıklısı Empire Bundle olacaktır çünkü içerisinde Europa Universalis IV‘e ait bütün DLC’ler mevcut.

İndirimdeki içerikleri daha detaylı incelemek isteyenler buraya tıklayarak Steam‘in web sitesine erişebilirler. Unutmadan söylemek isterim bu fırsat 12 Haziran saat 20.00’da sona erecek. Satın almak isteyenler iki gün içerisinde planlarını yapsalar iyi ederler 🙂

EU IV

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler