Cumartesi, Nisan 20, 2024

Evil Dead: The Game 2022 Yılına Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Saber Interactive ve geliştirici Boss Team Games, co-op ve PvP oyunu Evil Dead: The Game‘in ertelendiğini duyurdu.

Planlanan 2021 çıkış tarihinde Şubat 2022‘ye erteledi. Oyun PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak

798524be40c489b4fd12f630ba7546b9

Oyunun resmi Twitter’ı bugün yaptığı açıklamada, “Hey harika oyuncular, ekibi iyileştirmek için biraz daha zaman vermek ve bunun hepinizin beklediği nihai Evil Dead deneyimi olmasını sağlamak için yeni bir çıkış tarihi hedefliyoruz” dedi.

Evil Dead serisinin dört bir yanından tanıdık yüzler haline getiriyor. Onları karanlığın güçleriyle (ellerinde elektrikli testereler (ve diğer çeşitli yakın dövüş ve menzilli silahlar) savaşmak için kooperatif birliği içinde bir araya getiriyor.

Sabre başlangıçta Evil Dead: The Game için 2021 çıkışını duyurmuştu. Ancak şimdi Twitter’da bir mesajla Şubat 2022’de revize edilmiş bir lansman penceresi sunuldu.  Geliştirici, “Anlayışınız ve desteğiniz için herkese teşekkür etmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. “Yeni karakter güncellemeleri, ön sipariş kullanılabilirliği ve Bruce Campbell’ın yer aldığı bir sonraki oyun videosu hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizi izlemeye devam edin.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler