Çarşamba, Nisan 24, 2024

Excalibur Arena Başlıyor, PUBG Lite Oyuncularına Turnuvaya Gidiyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Küresel çapta dünyanın en popüler oyunlarını sevgi ile oynayan amatör ve profesyonel tüm oyun severleri bir araya getirmek amacı ile Excalibur Arena’nın ilk turnuvası PUBG ile başlıyor. DLive yayın platformunda gerçekleştirilecek olan PUBG Lite Turnuvası, 19 Eylül’de başlıyor.

Oyun dünyasında öncü markalardan olan Excalibur ve DLive, ortaklık kurarak güçlerini birleştiriyor ve Excalibur Arena PUBG Lite Solo Turnuvası ile 19 Eylül itibari ile tüm oyun severler ile buluşmayı bekliyor.

Turnuva sonunda ödüller!

Ülkemizden, 18 yaşını tamamlamış ve 18 yaşından büyük tüm reşit bireylerlerin katılım göstereceği turnuva 19 Eylül 2020 tarihi itibari ile başlayacak; 2400 oyuncu 4 hafta sonu boyunca Cumartesi ve Pazar günlerinde 100 kişilik gruplarda rekabete başlayacak.

Turnuva düzenlenecek her hafta turnuva sonucunda haftanın en iyi 25 oyuncusu final haftasına kalacak ve turnuvanın son haftasında sona kalan en iyi 100 oyuncu arasında final oyunu gerçekleştirilecek.

Ödüller neler?

Excalibur Arena
Excalibur Arena Başlıyor, PUBG Lite Oyuncularına Turnuvaya Gidiyor! 2

Kıyasıya bir rekabetin hakim olacağı Excalibur Arena’da hem turnuvayı kazananlar hem de turnuvaya katılanlar hemde bu turnuva yayınını izleyenler birbirinden güzel hediye ve ödüllere sahip olacak.

Toplamda 30 bin Türk Lirası değerindeki ödül havuzuna sahip PUBG Lite Turnuvası, kıyasıya rekabet ve heyecan ile yaşanacak ve PUBG dünyasının heyecanla izleyece turnuvada nakit ödüllerin haricinde oyun içi ödüller ve oyun ekipmanları dağıtılacak.

Turnuva birincisine Excalibur G770

4 hafta sürecek olan turnuva sonunda yarışmayı birincilik ile kazanan kişi Excalibur G770 sahibi olarak evine dönecek. Yarışmanın birincisinden sonra ilk 10 listesine giren katılımcılar ise toplamda 10.000 TL değerinde nakit ödül sahibi olacka.

Excalibur Arena Yayını DLive’da gerçekleşecek

19 Eylül Cumartesi itibari ile başlayacak olan Excalibur Arena turnuvası DLive platformunda canlı yayın olarak başlayacak. İzleyicilerin bile kazançlı olacağı yayında, bir kişi Casper VIA G4 cep telefonu yakalama fırsatı bulurken, tüm izleyiciler 50 PUBG Lite oyun içi kozmetik kodu kazanacak

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler