Cumartesi, Nisan 20, 2024

F1 22 için Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eğer Formula 1 oyunlarını seviyorsanız, beklediğiniz zaman geldi. Yayıncılığını EA Games’in geliştiriciliğini ise Codemasters firmasının yaptığı F1 22 çok yakında çıkış yapacak.

Champions Edition sürümünü tercih edenler için 28 Haziran tarihinde çıkış yapacak olan yapımın, 1 Temmuz itibariyle ise tüm platformlardaki yerini aldığını göreceğiz.

Tabii çıkış için bu kadar az bir zaman kalmasıyla beraber oyun için son paylaşımlar da geldi. En son çıkış fragmanının paylaşıldığını gördük.

F1 22 Çıkış Fragmanı, Oyunun İddiasını Bir Kez Daha Gösterdi

Paylaşılan video, sadece 1 dakikalık bir video. Bu kadar kısa olmasına karşın oyun hakkında çok fazla şey aktarıyor. Oyunun ne kadar gerçekçi yapıldığı, gerçek görüntülerle karşılaştırılarak gösterilmiş.

Aynı zamanda yarışların ne denli çekişmeli olduğu ve yarış atmosferinin de ne kadar heyecanlı olduğunu da net olarak görebiliyoruz.

Açıkçası yapımın VR desteğinin de olması, ilerleyen dönemde oyunu bir hayli konuşacağımızı gösteriyor.

F1 22

Her şey iyi güzel ama ne yazık ki eleştiri getirmemiz gereken bir nokta olduğunu da söylemem lazım. Seriyi uzun süredir takip edenlerdenim.

Fakat ne yazık ki bu sene oyunun fiyatları bir tık yüksek diyebilirim. Döviz kurlarındaki durum belli ama yapım standart sürüm için PC versiyonda 600 TL gibi bir fiyata sahip.

Champions Edition versiyonu için ise 800 TL ödemeniz lazım. Her ne kadar şu an Steam üzerinden bir yaz indirim kampanyası olsa da F1 22 oyunu bu kampanyaya dahil edilmemiş gibi gözüküyor.

Oyunu satın almak isteyenler için buraya Steam sayfasını da ekleyelim. Hep PC versiyondan söz ettik ama yapımın konsollar için de çıkış yaptığını hatırlatmak isterim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler