Perşembe, Nisan 25, 2024

Facebook Canlı Yayın Özelliğini Geliştiriyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Popüler sosyal medya platformu Facebook uygulaması üzerinden kitleleri daha fazla etkilemek için ABD’de bazı ünlüler ile canlı yayın anlaşması yapmaya başladı. Bildiğiniz gibi ülkemizde de bazı kanalların kullandığı facebook canlı yayın bir çok anlamda anlık görüntü paylaşımını kolay hale getiriyor. Pchocası olarak biz de katıldığımız bazı etkinliklerde canlı yayın yapmaktayız. Facebook canlı yayın platformunu bu anlamda daha zengin kılmak ve popüler hale getirmek için uzun zamandır arge çalışmaları yürütüyordu.

 

facebook-launches-live-broadcast-for-all--1

Hali hazırda dünyaca ünlü canlı yayın siteleri BuzzFeed, Vox ve Gawker Media canlı yayın desteklerinin yanına kendi uygulamasını da geliştirmeyi planlamakta. Facebook Gordon Ramsey, Kevin Hart, Deepak Chopra, DJs Armin Van Buuren gibi popüler isimlerin yanı sıra Amerikan futbolu yıldızlarıyla canlı röportaj yapacak ve bu yayınları The New York Times ve CNN magazin yayınlarıyla da destekleyecek. Facebook’un bu stratejisi şimdilik sadece ABD’yi ilgilendiren bir gelişme ancak kısa sürede tüm dünya ülkelerinde kullanılabilir bir duruma gelebilir.

 

Şimdiden ABD’de bir çok ajans ile görüşmeler yapılıp anlaşmalar yapıldığı ve kısa süre içerisinde facebook canlı yayın uygulaması ile dünya’ya canlı yayın yapılacağı söyleniyor.Platformda sadece ünlüler değil popüler hale geldiği zamanda medya kuruluşların da yayınlanan tv programlarının da buradan devam edeceği bilgisi açıklandı.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler