Cuma, Nisan 26, 2024

Facebook Portal’a Netflix ve Zoom Desteği Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Haziran ayında Facebook, Messenger Rooms desteği, video görüşmeleri sırasında arka plan desteği ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok yeni özellik içeren Portal akıllı ekran için büyük bir güncelleme duyurmuştu. Bugün Facebook, Netflix, Zoom görüntülü görüşmeleri ve daha fazlasını destekleyen yeni bir güncelleme duyurdu.

Portal TV halihazırda Amazon Prime Video, SHOWTIME ve SLING TV dahil olmak üzere birçok video yayın hizmetini desteklemektedir. Ve bugünden itibaren, tüm favori şovlarınızın ve filmlerin keyfini Portal TV ile Netflix’te çıkarabilirsiniz. Facebook ayrıca Prime Video, Facebook Watch ve Netflix için tek dokunuşlu düğmelere sahip yeni bir uzaktan kumandayı da duyuruyor. Facebook bugünden itibaren bu yeni uzaktan kumandayı Portal TV ile gönderiyor.

Zoom on Portal artık Portalın satıldığı tüm bölgelerde Portal Mini, Portal ve Portal + ‘da kullanılabilir. Yüksek kaliteli ses ve yapay zeka destekli bir Akıllı Kamera ile, Portal’ı kullanarak harika bir Yakınlaştırma deneyimi yaşayabilirsiniz.

Facebook bugün ayrıca “Hey Portal” ses kontrolünün artık İngilizce’ye ek olarak İspanyolca (ABD) olarak da kullanılabildiğini duyurdu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler