Cuma, Mart 29, 2024

Facebook’tan Canlı Etkinlik Uygulaması: Venue

Paylaş

silkroad gaminggentr

Facebook çatısı altında faaliyet gösteren NPE ekibi, bgün itibari ile iOS ve Android platformları için Venue ismini verdikleri bir uygulama başlattı. Mekan ve canlı etkinlikler için rehberlik eden bir mobil uygulama. Canlı etkinlikleri yeni bir etkileşimli şekilde deneyimlemek için hayranları ve uzman yorumcuları bir araya getirmeye çalışıyor. Mekan, hayranların en sevdikleri etkinliklerin önemli anlarına kolayca erişmelerine izin verecektir. Amerika merkezli spor şirketi NASCAR, Venue’nun ilk spor partneri oldu.

Venue uygulaması nasıl çalışıyor?

  • Uzman yorumcular – gazeteciler, şimdiki veya eski sporcular veya hevesli “hayran analistleri” gibi tanınmış kişilikler – her yarış için bir mekana ev sahipliği yaparlar.
  • Yarış boyunca, yorum sağlar, etkileşimli sorular ve anketler oluşturur ve yarıştaki belirli anların etrafında kısa sohbetler açarlar.
  • Her mekan benzersiz bir yarış sunacak ve taraftarlar farklı yarışlara katılmak için kolayca katılabilirler.
  • Mekan, yorumcuların pistte unutulmaz veya ilginç bir şey olduğunu düşündüklerinde, hayranların bağlantı kurması için kısa ömürlü dijital fırsatlar “Anlar” yaratmasına izin vererek bunu yapıyor.
  • Hayranlar, yeni bir An oluşturulduğunda, istenirse Salon içine girip çıkabilmeleri için bilgilendirilir. Venue ile hayranlar, herkesin tepki gösterdiği kesin anı bulmak için kaydırmayı veya aramayı durdurabilir.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler