Perşembe, Nisan 25, 2024

Fall Guys’ın Nintendo Switch, Xbox Series ve Xbox One Versiyonları Erteleme Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştirici Mediatonic, Nintendo Switch, Xbox Series ve Xbox One için Fall Guys’ın piyasaya sürülmesini erteledi.

Bu yaz çıkış yapması planlanan Nintendo Switch, Xbox Series ve Xbox One versiyonlarını net bir tarihi olmamakla beraber ertelendi.

192922a47b13b59a6efd5cea0dcdfacb

Stüdyo hala oyunu mümkün olan en kısa sürede konsollara getirmeye çalışacak. Ancak beklenenden biraz daha uzun süre beklemeniz gerekecek. Mevcut oyuncular için sırada ne olduğuna gelince, Mediatonic, yaklaşan sezon ortası güncellemesiyle birlikte gelen iki yeni mini oyun (veya tur) olduğunu söylüyor. Yeni rauntlar ve şovlar (yani seviye çalma listeleri) gibi yeniliklerin geleceğini belirtti.

Mediatonic, Fall Guys web sitesindeki bir gönderide, “Bu platformlarda olabildiğince çabuk lansman yapmak istesek de, Switch ve Xbox sürümlerinin gerçekten beklemeye değer olacağına inanıyoruz ve sabrınız için çok minnettarız,” diye yazdı. Bu gecikme, ekibimize çapraz oyun gibi özellikler eklemek için biraz zaman gerekiyor diye ekledi.

Fall Guys, bu özellik ile yeni platformlarda başlayacak ve insanların platformdan bağımsız olarak birlikte oynamasına izin verecek. Fall Guys ilk olarak Şubat 2020’de piyasaya sürüldü ve başlangıçta yalnızca PlayStation 4 ve Windows PC’de mevcuttu. Bu yılın Şubat ayında Nintendo Switch sürümünü duyurdu ve ardından kısa bir süre sonra Xbox sürümleri için de bir duyuru yaptı.

Ne yazık ki oyunun Nintendo Switch, Xbox Series ve Xbox One versiyonlarını bekleyenler biraz daha bekleyecek diyebilirim.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler