Perşembe, Nisan 25, 2024

Fallen Knight PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayını PQube ve geliştirici FairPlay Studios, side-scrolling aksiyon platform oyunu Fallen Knight‘ı duyurdu.

Oyun, 23 Haziran 2021 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkış yapacak.

maxresdefault 22

Oyunun Türkçe alt yazı desteği olacak. Fallen Knight‘ın belki de en ilgi çekici vaadi, bir tür ahlak sistemine sahip olmasıdır. Bir düşmanı yendiğinizde, onu kılıç ile öldürmek yerine silahsızlandırma seçeneğine sahip olacaksınız. Bunu yapmak, “alternatif sonların” yanı sıra farklı yeteneklerin ve yükseltmelerin kilidini açacak.

Yukarıda da bahsettiğim gibi oyunun birden fazla sonu olacak ve bunları bizim oyun içerisindeki seçtiğim seçeneklerle oynayışımız belirleyecek. Kral Arthur’un hikayesinde büyük Lancelot’un soyundan gelen rolüne sokan fütüristik bir şövalye hikayesi olan Fallen Knight, karanlıkta altı benzersiz düşman kahramanla yüzleşirken 50. Lancelot rolünü üstlendiğinizi görecek.

Oyun şu an sadece Apple Arcade platformunda mevcut. Birde boss fragmanı yayınlandı, fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Oyun tanıtım yazısı

Fütüristik bir şövalye hikâyesi olan Fallen Knight’ta oyuncular, Kral Arthur’un hikâyesindeki cesur Lancelot’un soyundan gelen bir karakter ile oynayacaklar. Oyuncular, geleceğin dünyasında 49. Lancelot’un kontrolünü ellerine alarak ayrı karanlık geçmişlere sahip 6 eşsiz düşman kahraman ile yüzleşecekler. En küçük hatalarda oyuncuyu cezalandıran ancak her zaferde de cömertçe ödüllendiren, dur durak bilmeyen kılıç savaşıyla aksiyonu harmanlayan Dark Souls tarzı zorlu bir deneyime hazır ol.

Ayrıca oyuncular Fallen Knight’ı diledikleri gibi oynama özgürlüğüne sahipler. Oyuncuların verdiği kararlar sonucunda ulaşılabilen birden fazla son mevcuttur. Oyuncular ister düşmanlarını öldürebilir, isterlerse hünerlerini kullanarak saldırılardan sakınıp düşmanlarını silahsız bırakarak bir Yuvarlak Masa Şövalyesine yakışır şekilde onurlu davranıp onlara merhamet gösterebilirler. Oyunu oynama şekline göre farklı hikâye ve oyun sonlarını keşfedeceksin.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler