Cumartesi, Nisan 20, 2024

Farming Simulator 2017 Çıkış Tarihi ve Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Giants Software tarafından geliştirilen ve dağıtıcısı Focus Home Interactive olan efsanevi çiftlik simulatoru Farming Simulator 2017‘nin nihayet videosu ve çıkış tarihi yayınlandı. Farming Simulator 17 hakkında gelişmeler ve oyun içi detaylar haberimizde.

Farming Simulator 2017’de Neler Değişti ?

Aşağıda videosunu izleyeceğiniz Farming Simulator 2017 oyununun tanıtımından ziyade, oyunda kullanılacak araçlar için özel bir video yayınlandı. Oyun içerisinde kullanılacak yeni teknolojik araçları hasat toplarken, ekerken ve gerektiğinde sularken kullanacağız.

Geçen seneki Farming Simulator sürümünden bu sürüme kadar geçen sürece baktığımızda dikkatimizi çeken en büyük detay ise gerçek markalar ve gerçek çiftlik araçları oyunda bizlerle birlikte olacak. Ayrıca oyun içerisinde tarımın yanı sıra hayvancılık ve odunculuk gibi meslekler ile de uğraşabiliyor olacağız. Farming Simulator 2017‘nin resmi olarak çıkış tarihi ise 25 Ekim 2016 olarak belirlenmiş.

farming-simulator-17
Oyunun oynanabileceği platformlar ise şu şekilde;

❱ PC

❱ MAC

❱ PS4

❱ Xbox One

❱ Xbox 360

❱ PS Vita

Oyundaki araçları tanıtan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca çevredeki detayları da incelemeyi unutmayın. Oyun içerisinde en çok marka olarak Krampe ve New Holland araçlarını görüyoruz. Bakalım ilerleyen zamanlarda Farming Simulator 2017 için hangi detay sızdırılacak biz de yakından takip ediyor olacağız. Piyasa satış fiyatı ise 34.99 $ olacak.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

21 YORUMLAR

  1. Hocam açıkçası Farming Simulator 2017’nin veya eski versiyonlarının haritasi oldukça küçük yapacakalrın çok kısıtlı f15 oynuyoruz sıkılıyorsun 3-4 gün oynadıktan sonra biraz daha gerçekci yapılması gerek oyunun efektlerin daha gerçekçi olmasını beklerim inşallah 15e göre biraz daha iyileştirmişlerdir grafikleri

  2. Hep aynı 2 marka ekleyip suruyolar piyasaya rakip çiftçi yok çamurda batmak kalmak yok su motoruyla dereden su çekip tarlaya boruları yayarak sulamak yok ne anladım ben bu işten hocam söyler misin ?

  3. 2015 versiyonundna farkı yok sadece biraz düzenlemeler yapılmış 2017 verisyonun korsanını bile oynamam 2015 oynadık sıkıldık buna 100 lira verip yine sıkılacaz sonra 100 lira havaya gidecek boşverin 2015ini alın farkı yok bu oyun çıkarsa 2015in fiyatı düşer.

  4. ilk olması gereken gerçekçilik… Bunun içinde ilk olarak yapılması gereken tüm araçlara ” Hand Animation ” yani el modu eklenmeli. Normal zamanda traktörü sürerken ellerini görmüyor bu modları yapan arkadaşlar galiba 🙂

  5. Abi insan az oyunu farklı kılar ya, ne bileyim online mis getir kariyer modu yap veya başka bir çözüm üret. Yıllardır farming simulator serisi aynı hep aynı şeyler. Isıtıp ısıtıp önümüze seriyorlar adamlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler