Pazar, Eylül 29, 2024

Farming Simulator 25 Duyuruldu! Yeni Oyun Ne Zaman Çıkacak?

Çiftlik simülasyon oyunlarına bir yenisi daha eklendi. En son Farming Simulator 23 ile karşımıza çıkan Farming Simulator serisi güncellendi. Farming Simulator 25 duyuruldu. Tarlalara geri döneceğimiz oyunun ne zaman çıkış yapacağı konusunda da detaylar paylaşıldı. Gelin oyun için açıklanan detaylara geçelim ve çıkış tarihine bakalım.

Farming Simulator 25 Ne Zaman Çıkacak?

Yeni yapım da yine Giants Software tarafından geliştiriliyor. PS5, Xbox Series ve PC platformu için yayınlanacak olan oyun, Türkçe dil desteğiyle beraber gelecek. Oyun bölge olarak Doğu Asya, Orta Avrupa ve Kuzey Amerika’da geçecek.

150’den fazla marka ve bu markalara ait olan araçların yer alacağı oyunda online oyun imkanı da olacak. Oyunda tek başına ilerleyebileceğiniz gibi, arkadaşlarınızla beraber de oyuna devam edebiliyorsunuz.

BENZER:  Dragon's Dogma 2 İçin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Farming Simulator 25

Yeni ürün zincirleri ve yeni çiftlik hayvanlarının da bulunduğu Farming Simulator 25, teknik kısımda ise GIANTS Engine 10 motoruyla karşımıza çıkacak. Değişken hava koşulları, arazi deformasyonu, gölgeler, sis ve duman efektleri ile daha doğal bir atmosfer bizi karşılayacak.

Tüm bu detaylarla beraber oyunun çıkış tarihi ise 12 Kasım 2024 olarak açıklandı. Şimdiden oyunun ön siparişlerinin açıldığını da belirtelim. Fiyatlara baktığımız zaman oyunun Epic Games fiyatının 699 TL olduğunu görüyoruz. Steam fiyatına baktığımız zaman ise burada da 36 dolarlık bir fiyatlandırma yapıldığını görmekteyiz. Steam sayfasını da hemen şuraya ekliyoruz.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler