Çarşamba, Nisan 24, 2024

FaZe Clan’ın Gözde Oyuncusu NiKo, G2 Esports ile Anlaşmaya Çok Yakın

Paylaş

silkroad gaminggentr

G2 Esports, Sırp ikilisi Nemanja “⁠nexa⁠” Isaković ve Nemanja “⁠huNter-⁠” Kovač’ı ekledikleri Eylül ayından bu yana karma bir kadroyla çalışıyor.

Şimdi organizasyon, Nikola “NiKo” Kovač’ın eklenmesiyle bir Fransız çekirdekten uzaklaşmak istiyor.

8atf201FJFntX7D8mK hWw scaled 1

eslniko1 16x9 1

G2’nin 2015’ten beri görmediği karma bir çekirdeği geri getirecekti. Bu, daha sonra FaZe Clan‘ın 2017’de NiKo‘yu mousesports’tan aldıkları gün Counter-Strike’a girişini başlatan bir kadro oldu.

Eylül ayında G2’nin Twitter hesabından nexa & huNter’i duyuran bir gönderi, FaZe Clan’ın en son imzaladığı Marcelo “coldzera” David’den bahsettikleri bir skeçe yer verdi.

İki organizasyon arasındaki anlaşma tamamlanırsa. Bu tweet FaZe’yi ve eski oyun içi lider Finn “karrigan” Andersen’in görevden alınmasından bu yana ciddi bir kadro değişikliği olacak. Kadro değişikliği büyük olasılıkla, son 3 ayda 0,97 HLTV derecelendirmesine sahip olan François “⁠AmaNEk⁠” Delaunay’ın yerini alacak.

FaZe Clan, oyun içi liderlerinin yerine başka oyuncu almaya şimdiden bakıyor. Bence eski 100 Thieves oyuncusu Aaron “AZR” Ward potansiyel bir seçenek olabilir.

Bosna Hersekli yıldız oyuncu NiKo, BLAST ile beraber takıma yani G2 Esports’a katılacak. Değişiklikler ilk kez BLAST Premier Sonbahar turnuvasında görünecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler