Pazartesi, Eylül 9, 2024

FC 25 için Beklenen Türkçe İnceleme Videosu Paylaşıldı!

FC 25 için ilk Türkçe video yayınlandı. Yeni videoda oyundan yenilikler ve grafik detayları bulunuyor.

Paylaş

EA Sports tarafından geliştirilen FC 25 için yeni detaylı bir oynanış ve detaylı inceleme videosu resmi YouTube kanalında paylaşıldı. FC 25 ile nasıl bir oyun deneyimi yaşayacağız gelin birlikte yakından bir göz atalım.

FC 25 Türkçe İnceleme Videosu 

YouTube video

Paylaşılan 4 dakikalık oynanış videosunda FC IQ yeni özellikleri, oyuncu rolleri, yeni oyun taktiklerinden ve kaleci stillerinden bahsedilmekte.

FC IQ ile maçlarda yeni stratejiler geliştirilebilir. Takımınızda ki oyuncular üzerinde hakimiyetin daha fazla arttığını da söyleyebiliriz.

Sadece mevki konumlandırmaktan ziyade daha çok stratejik bir ilerleme sunan EA, gerçekçi bir oyun deneyimi sunmak adına oyuncu rolleri için geliştirmiş olduğu yeni yapay zeka özelliğini FC 25’e getiriyor.

FC 25

Bu yeni sistem, takım oyuncularının kimyasının ve taktiksel yeteneklerinin daha önemli hale gelmesini sağlayacak. Artık sadece koşmak yetmeyecek. Bunun yanında doğru futbol stratejisi de uygulamak gerekecek.

Oyuncular artık detaylı özellik açıklamalarına sahip olacak. Bu da bahsettiğimiz taktiksel yapının desteklendiği bir detay olarak karşımıza çıkacak.

Fizik kısmında da yenilikler var. FC 25’e eklenen yeni oyuncu özellikleri tarafında gerçekçi gol sevinçleri ve oynanış tarzları güncellemeleri sunulacak.

FC 24’te grafiklerin ve oyun mekaniklerinin oldukça başarılı olduğunu biliyoruz. EA, FC 25’te oyuncularının ilgi odağını kaybetmemek ve oyun deneyimlerini arttırmak adına grafiklerini bir üst seviyeye yükseltti.

BENZER:  GTA 6 için Bekleyiş Sona Eriyor! Resmi Açıklama Geldi

FC 25 1 - PC Hocası

Grafiklerden söz ettik. Yeni taktiksel yapıdan da söz ettik. Fakat tüm yenilikler bunlar değil. Oynanış yapısına ilişkin de bazı güncellemeler var. Bunlardan da söz edelim.

Oynanış yapısındaki ilk yenilik ise stratejik faul özelliği olacak. Bunun yanında takım formaları üzerinde ki revizeleri ile daha gerçekçi bir oyun atmosferi sunulacak. Seyirciler yine dinamik yapıda olacak ve stat atmosferi daha iyi verilecek.

Tüm bu yenilikler ve çok daha fazlası. Her geçen gün yeni bir özelliği ve paylaşımı ile gündeme gelen FC 25’in yeni oynanış videosunu beraber inceledik. Şu an için yeni eklenen özellikler ve revizeler bunlar. FC 25 için gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Oyunun Steam sayfasında en çok satın alınan yapımlar arasına girdiğini de hatırlatalım. Yani beklenti büyük.

FC 25 Hakkında Bunları da Merak Edebilirsiniz 

silkroadgaminggentr
Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknoloji ve oyun dünyasında ki gelişmeleri yakından takip eden ve yeni bilgiler öğrenmeyi kendisine elzem kılan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler