Cumartesi, Nisan 20, 2024

FIFA 20, PlayStation Store’da 49 TL’ye düştü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2 gün önce başlayan Days of Play indirimleri dahilinde birçok oyuna indirim uygulandı. Bunların arasından en göze çarpanı 49 TL’lik fiyat etiketiyle FIFA 20 oldu.

NBA 2K20 indiriminden sonraki en güzel indirim denilebilir!

3 Haziran – 17 Haziran tarihleri arasından geçerli olacak Days of Play indirimleri oyunculara çok güzel gelecek gibi. Öne çıkan oyunlarda güzel indirimler uygulanmış.

FIFA 20 ise 429 TL’lik orijinal fiyatına neredeyse %90’a yakın bir indirim uygulanarak 49 TL’ye düşürülmüş. Gerçekten kaçırılmaması gereken bir indirim.

FIFA 20 cover

Gerçekten güzel bir indirim yüzdesi çünkü daha öncesinde de NBA 2K20’ye böyle bir indirim uygulanmıştı ve bütün oyuncular bu indirimden yararlanarak oyunu satın almışlardı.

Aynı olay şimdi FIFA 20 için geçerli oldu. Birçok oyuncu bu indirime çok ama çok sevinmiştir çünkü güncel spor oyunlarını oynayabilmek gerçekten büyük keyif veriyor.

Satın almayı düşünenler varsa hiç beklemeden almalılar çünkü şimdiye kadar yapılan en büyük indirim yüzdesi Days of Play indirimleri dahilinde yapılan indirim oldu.

fifa 20 zidane

Bu indirimden yararlanıp FIFA 20’yi online oynamak isteyen oyunculara bir müjde daha. PlayStation Plus’ın 12 aylık üyeliği %30 indirimle 125,99 TL’ye düşürülmüş. Yani aylık 10 TL gibi bir fiyata PlayStation Plus alabiliyorsunuz.

Gerçekten güzel bir indirim lakin biliyorsunuz FIFA 20’nin online modunu oynayabilmeniz için PlayStation Plus üyesi olmanız gerekiyor. Ondan dolayı bu teklifleri bir düşünün derim.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler