Perşembe, Nisan 18, 2024

FIFA 22 Ücretsiz mi Olacak? Zamanı Belli mi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şu an futbol oyunları için en iyi temsilci konumunda olan FIFA 22 için son haberimizi fiyatlar üzerine yapmıştık. Ne yazık ki oyunun fiyatlarında bir yükselme yaşanmış ve PC versiyon 600 TL civarlarına kadar ulaşmıştı. Bu haberlerin hemen arkasından bu kez FIFA 22 ücretsiz olacak söylentileri ortaya çıktı.

Peki gerçekten böyle bir ihtimal var mı? Oyunun ücretsiz olması konusundaki gelişmeler neler? Bir değerlendirelim.

FIFA 22 Ücretsiz mi Oluyor?

Yeni iddialara göre oyun, PS Plus’ın Mayıs ayı oyunları içerisinde yer alacak. Yani eğer iddia doğruysa bile PC oyuncuları için ücretsiz oyun gibi bir müjde yok. PlayStation kullanıcıları için güzel bir haber gelmiş olur.

Kaçırmayın: Gran Turismo 7 Güncellemesinde Neler Var? 

Diğer taraftan diğer PS Plus Mayıs oyunlarının da sızdırıldığı söyleniyor. Tabii ki Mayıs ayında sadece FIFA 22’nın gelmesini bekleyemeyiz.

Bunun yanında iki oyunun daha olacağı söyleniyor. Oyunlardan biri Tribes of Midgard bir diğeri ise Curse of the Dead Gods deniyor.

FIFA 22

Henüz Mayıs ayı PS Plus oyunları için resmi bir açıklama gelmedi. Resmi açıklama gelmediği için de FIFA 22 ücretsiz olacak mı sorusunun yanıtının kesin olarak evet olmadığını söylemek lazım.

Yakın zamanda bu konuda resmi bir açıklama gelecek olursa, ek bir değerlendirme yaparız. Muhtemelen Mayıs ayının başında konu hakkında resmi detaylar ortaya çıkmış olur.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler