Cumartesi, Nisan 20, 2024

FIFA 23 için Tanıtım Tarihi Açıklandı! Kapak Yıldızları Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Sports için bir dönem noktası olacak olan FIFA 23 için beklediğimiz açıklama geldi. Oyunun ilk tanıtım videosunun ne zaman yayınlanacağı ve kapak yıldızları açıklandı.

Serinin kaderi için bir hayli önemli olan oyun, FIFA adıyla gelen son yapım olacak. Bundan sonraki süreçte EA Games oyunu, EA Sports FC olarak isimlendirecek. Haliyle başta da söylediğimiz gibi yılların serisi için en önemli oyunlardan biri ile karşı karşıya olacağız.

FIFA 23, Kapak Yıldızlarında Bir Sürpriz Yapacak

Yapılan duyuruya ve yayınlanan trailer videosuna göre oyun, 20 Temmuz tarihinde ilk tanıtım videosuyla karşımızda olacak. Tanıtım fragmanının yayınlanmasıyla beraber oyun hakkında çok daha fazla bilgiyi elde edeceğiz ama şu an için gördüğümüz kapak yıldızlarında bir sürpriz olduğu.

Ultimate Edition olarak gösterilen özel sürümün kapağında yine Fransız oyuncu Kylian Mbappe yer almakta. Diğer taraftan artık kapakta tek bir isim yok. Mbappe ile beraber bir de kadın futbolcuya yer verilmiş.

FA Kadınlar Süper Ligi temsilcilerinden olan Chelsea takımında top koşturan Sam Kerr de kapakta yer alıyor.

FIFA 23 

Standart sürüm kapak yıldızı henüz belli olmadı ama yarın yapılacak olan tanıtımda bunun da netlik kazanmasını bekliyoruz.

Tabii ki tanıtımla beraber FIFA 23 nasıl bir oyun olacak bunu da görme şansını elde edeceğiz. Açıkçası ben bu yapımda çok büyük değişimler beklemiyorum. Firmanın büyük değişimleri, EA Sports FC oyununa saklayacağını düşünüyorum. Ama tabii ki bu benim düşüncem. Kısa süre sonra göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler