Cumartesi, Nisan 20, 2024

Final Fantasy XIV, PlayStation 5’e Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Final Fantasy XIV oyunu Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5‘e geliyor, geliştirici Square-Enix Cuma günü yaptığı duyuruda, Açık betanın 13 Nisan’da başlayacağını dile getirdi.

Bir teaser fragmanı yayınlayan şirket, oyunun 4K çözünürlükte çalıştığını gösteriyor ve şirket, önemli ölçüde iyileştirilmiş kare hızlarına ve daha hızlı yükleme sürelerine sahip olacağını söylüyor. Oyunun PlayStation 4 sürümüne kaydolduysanız, yeni optimize edilmiş sürüm beta sırasında hiçbir ekstra ücret ödemeden oynanabilir olacaktır.

Final Fantasy XIV ayrıca Endwalker adında yeni bir güncelleme paketi alacak:

Endwalker güncellemesi, Hydaelyn ve hatta Ay’a seyahat ederken Warriors of Light’ın her zamankinden daha büyük bir felaketle karşılaşacağı Hydaelyn ve Zodiark hikayesinin doruk noktasına sahip. Endwalker, A Realm Reborn ile başlayan uzun soluklu hikayeyi sona erdirmenin yanı sıra, sevilen MMO için yeni bir başlangıca işaret ederek, uzun süredir hayranların ve yeni oyuncuların birlikte keyif alabileceği yeni maceralara zemin hazırlayacak.

Final Fantasy XIV ilk olarak 2010 yılında piyasaya sürüldüğünde, oyun severler tarafından ve eleştirmenlerden o kadar çok tepki aldı ki, orijinal yönetmeni ve yapımcısı projeden ayrıldığını duyurmuştu ve geliştirici 2012’de sunucularını kapatmıştı. 2013’te Final Fantasy XIV olarak oyun yeniden faaliyete geçirildi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler